19. 8. 2010.

ručak za manje od pola sata?

 grilovani medaljoni od svinjskog  filea sa cimetom na  letnjoj salati,i celerom julienne seckan



Medaljione od filea biberim sa belim biberom, i začinim cimetom cc sat vremena ostavim  da odmara pre pečenja. Operem zelenu salatu, cenrtrifugiram listiće, sa celer- listovima isto  to radim,postavim na   tanjiru i još dodam file od limuna i dobra ohlađene kolutove od dinje i sa šarennim biberom biberim,  prelivam minimalno sirćetom od malina. Iseckan celer  tanko kao šibica na kašici maslinovog ulju ispržim primetila sam od juče ostalo mi je malo oraha od salate Wandorf  ,tako još šaku oraha i  baciala na prženje. Peceni oreh-celler  je ispao odlicna kombinacija  ! Meso  i pržimo , već se  može servirati sa sitno seckanim listićima  celera . 



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails

Stamp