19. 8. 2010.
ručak za manje od pola sata?
grilovani medaljoni od svinjskog filea sa cimetom na letnjoj salati,i celerom julienne seckan
Medaljione od filea biberim sa belim biberom, i začinim cimetom cc sat vremena ostavim da odmara pre pečenja. Operem zelenu salatu, cenrtrifugiram listiće, sa celer- listovima isto to radim,postavim na tanjiru i još dodam file od limuna i dobra ohlađene kolutove od dinje i sa šarennim biberom biberim, prelivam minimalno sirćetom od malina. Iseckan celer tanko kao šibica na kašici maslinovog ulju ispržim primetila sam od juče ostalo mi je malo oraha od salate Wandorf ,tako još šaku oraha i baciala na prženje. Peceni oreh-celler je ispao odlicna kombinacija ! Meso i pržimo , već se može servirati sa sitno seckanim listićima celera .
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар