Čekate goste, želite neobičnim predjelom da ih iznenadite , imam ideju...odlično se slaže i sa uskrsnim menijem ......Lagano i ukusno , interesantno i elegantno.
Sprema se od :
- 2 grejpfruta
- 2x2 kašike susama
- 2 kašike meda
Kiselkasto voće ali tu je susam i med koji ublažuju taj efekat i pokreću apetit i zajedno daju izuzetno dobar uvod pred glavno jelo...
To je grejpfrut sa susamom i medom
Odvajamo file od grejpfruta, što znači sa oštrim nožem uklonimo koru, a posle detaljno očistimo od belog dela i od "zidova " . Ako želimo možemo odmah i da formiramo od kore čašu za posluženje i tako bude još poželjnije...Sok od voća, normalno, sačuvamo i koristićemo kasnije...
Pola od susama u avanu tučemo, i pomešamo sa medom i sokom od voća........ i to je to ...
sa ovim kremom pokrijemo filea od grejpfruta i pospemo sa suvo pecenim susamom dekoriramo sa listovima melissa officinalisa
,
Нема коментара:
Постави коментар