Proleće je , sezona sremuša .
Kada čujemo reč pesto to nas odmah asocira na bosiljak, tako je, od bosiljka spremamo tu "sos".
Ali sada je proleće, sezona sremuša .
Zašto ne bi menjali bosiljak sa ovim ukusnim i zdravim zeljem?
Sremuš miriše kao beli luk, njegovi listovi liče na listove zvončića, ali ako uzmemo i malo potrljamo izmedju dva prsta odmah se razlikuje.
Zašto je dobar?
Pojačava apetit, pojačava gastro funkcije organizma, smanjuje pritisak i količinu masnoće u organizmua, ima puno C vitamina i zbog toga pojačava imunitet.
Prava energetska bomba, osvežava i jača organizam.
Za pesto trebo izmiksati sremuš, rendani parmezan, badem sa maslinovom uljom i nekoliko kapi limuna.
Kada čujemo reč pesto to nas odmah asocira na bosiljak, tako je, od bosiljka spremamo tu "sos".
Ali sada je proleće, sezona sremuša .
Zašto ne bi menjali bosiljak sa ovim ukusnim i zdravim zeljem?
Sremuš miriše kao beli luk, njegovi listovi liče na listove zvončića, ali ako uzmemo i malo potrljamo izmedju dva prsta odmah se razlikuje.
Zašto je dobar?
Pojačava apetit, pojačava gastro funkcije organizma, smanjuje pritisak i količinu masnoće u organizmua, ima puno C vitamina i zbog toga pojačava imunitet.
Prava energetska bomba, osvežava i jača organizam.
Za pesto trebo izmiksati sremuš, rendani parmezan, badem sa maslinovom uljom i nekoliko kapi limuna.
Koristimo za testu, za salatu kao
preliv,biće vrlo specifično i ukusna prolećni
naše trpezarija sa sremuš.
Probajte!!!
Probajte!!!
Нема коментара:
Постави коментар