6. 3. 2014.

Bon- boni i slatkiši za 8.mart.

Ko ne bi volela  bon boni:?




Jednostavni način pokažem vama.

Za 8.mart., na praznični dan brzu  i lagano  se možete  sami  spremati bon- boni .Sigurno biće zdrave i  ukusnije od kupovni .

Ovog puta   kandirani i sušeni voće  koristimo , to ćemo   tumačiti  u čokoladu ali pre punimo ih  sa orahom , ili sa marcipanom .



Urmu otvorimo  popunimo sa marcipanom od badema koji isto možemo sami kuci i spremiti  ako ne želimo kupovni. Zatim zagrejano i temperirano čokoladom uvijemo.Posle samo malo  moramo da čekamo dok čokolada  je biće tvrd i hrčka.

Urma sa marcipanom u čokoladu


Sastojci

  • 100 g urma
  • 100 g marcipan
  • 150 g čokolada


Sledećeg puta  i to  pokažem  kako spremate kući marcipana .


 Srećan  8.mart  želim vama!



Нема коментара:

Постави коментар

Related Posts with Thumbnails

Stamp